Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Keuken spuiten is onze specialiteit

Is uw keuken aan een nieuwe frisse kleur toe? Wilt u kosten besparen en uw keuken overspuiten? Kies dan voor het kwalitatief hoogstaande spuitwerk van Bart Dijkhof B.V.! Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op goed en compleet spuitwerk. Wij gebruiken een professionele aanpak voor het spuiten van uw keuken, meubels, interieur of industriële producten.

Keuken spuiten: wij bieden uw totaaloplossing!

Wanneer u tevreden bent over uw keuken, maar niet over de kleur bespaart het overspuiten van uw keuken u een hoop geld. Ook kan het zo zijn dat het overspuiten van uw keuken noodzakelijk wordt door schade door gebruikerssporen. Wanneer wij uw keuken spuiten kan dit op verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie.

Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden:

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen dankzij onze kleurenmengmachine. Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. Uw keuken overspuiten in de kleur die u wenst!

Keuken spuiten

Keuken spuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Over transport hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent na overspuiten van de keuken deze op te halen, brengen wij hem een gewenste locatie.

Over Bart Dijkhof B.V.

Al sinds 1984 is Bart Dijkhof B.V. op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief in schilder-glas-en spuitwerken. Door te werken met goed opgeleide mensen, staan wij garant voor kwaliteit. Voor wij aan een project beginnen voorzien wij u altijd eerst van deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzen. Wanneer wij een afspraak maken staan wij ervoor om deze na te komen.

Wilt u meer informatie over uw keuken spuiten?

Voor meer informatie over uw keuken spuiten staan wij u graag te woord. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0313 – 651222. Ook is het mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel.

Offerte aanvragen

Recensies