Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Keukens spuiten?

Keukens spuiten is al ruim 20 jaar onze specialiteit! 

Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goedgespoten en compleet spuitwerk. En niet te vergeten: het is van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een professionele aanpak voor het spuiten van onder meer keukens, meubels, interieur of industriële producten.

Keukens spuiten

Keukens spuiten, kwaliteit en een scherpe prijs!

Voor het spuiten van keukens kunnen wij verschillende materialen spuiten: kunststof, staal, hout, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. En dit alles tegen een scherpe prijs! Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden: 

Dankzij onze kleurenmengmachine kunnen we elke mogelijke kleur mengen. Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze keukensspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. 

Keukens spuiten maar geen transport?

Wij hebben onze eigen transportmiddelen, wij kunnen keukens dus naar uw gewenste locatie brengen als u zelf niet over de mogelijkheden beschikt om hem zelf op te halen. 

Voor meer informatie over onze specialiteit: keukens spuiten

Bel voor meer informatie 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij werken uitsluitend in provincie Gelderland en Overijssel. 

Offerte aanvragen

Recensies